PP

PETRA JAKOBSSON TAPPER:

BESKRIVNING KOMMER.

DANIELLE GROOT:

Danielle heter jag och är instruktör på Life 4 You hundfrisörutbildning. 
Jag har haft hund hela mitt liv,och har alltid velat jobba med djur. 
Jag har haft väldigt olika raser,från Irländsk varghund till schäfer till sheltie. 
Jag har tränat olika grenar såsom lydnad ,bruk och skydd. 
Jag har även där varit instruktör i lydnad,och hade alla nivåer från valp till högsta kursen. 
Nu när barnen är vuxna tog jag äntligen tag i saken och startade utbildningen hos Theresia. 
Jag älskar att dela mina kunskaper med andra,och efter så många år med hundar har jag en hel del att dela. 
Tack vare Theresia har jag till och med fått chansen att bli instruktör,och jag ser fram emot att möta alla nya elever på utbildningen. 
Ha det gott och tills återseende. 

                                             NORRA SVERIGE

LINDA BERGLUND LUNDQVIST:

Linda Berglund Lundqvist heter jag och är 49 år, jag bor i Borlänge tillsammans med min man Mats och våra tvillingpojkar Isak och Elias, vi har även två blandrashundar Sigge ochTeo. Jag började min utbildning hos Theresia och Yvette maj 2021. Blev klar i januari 2022. September 2021startade jag min firma Lindas hundtrim och jag är i Falun tillsammans med Eva Byström som har Hundtrimmet. Hundfrisöryrket är ett fantastiskt roligt och kreativt arbete det ser olika ut varje dag, hundarna ger så mycket energi och det är spännande att möta varje individ. 
Mvh Linda

                                                SÖDRA SVERIGE

CARINA RUBENSSON HANSSON:


Hej! 
 
Mitt namn är Carina Hansson. Jag är 43 år och bor i Broby i Skåne. Jag är utbildad förskollärare och har varit anställd i Östra göinge kommun i 17 år. Jag har arbetat på en förskola med barn från 1-6 år.

Jag utbildade mig till hundfrisör under året 2021 på Life4you och sa även då upp min tjänst på kommunen. Vi renoverade husets källare och inredde den till hundsalong. Jag startade i samband med detta min enskilda firma Carinas hundsalong. (finns även på instagram o facebook) Där tar jag emot alla olika sorters hundar för spa, klipp, kloklipp, valpträning och trim. Jag har snabbt arbetat in en kundkrets och har gott om jobb. Vid sidan om detta föder jag även upp cavapoo. Jag har en facebooksida som heter "Carinas cavapoo".
 
Jag är som person mkt social, driven och nyfiken på att lära och göra nya saker. Jag är positiv, flexibel och har nära till skratt. Ser möjligheter istället för hinder, och älskar utmaningar.